Website publiceren

Om een website live te zetten dien je deze te publiceren. Dat doe je door de volgende stappen te volgen:

1. Klik op de groene knop publiceren.
  2. Kies één van de pakketten en klik op geef een domeinnaam op.
  3. Vul hier de domeinnaam in die je wilt gebruiken voor de website. Let op, je dient zelf zorg te dragen voor registratie (indien nodig) van de domeinnaam.
    Klik vervolgens op factuurgegevens.
  4. Controleer de factuurgegevens en klik op kies een betaalmethode.
  5. Kies een gewenste betaalmethode en vul, indien nodig, de benodigde gegevens in.
    Klik op pakketoverzicht.
  6. Controleer alle gegevens en, indien nodig, ga terug om gegevens aan te passen.
  7. Vink aan dat je akkoord gaat met de Algemene Voorwaarden.
  8. Klik op bevestigen en betalen. Je wordt nu doorgestuurd naar de payment provider.
  9. Zodra je de betaling hebt afgerond krijg je een aantal DNS records in beeld, voer deze door (of laat dit doen door je domeinnaam leverancier). Je kunt deze DNS records ook vinden op het tabblad Pakket bij je website.

Na stap 9 te hebben uitgevoerd kan het maximaal 24 uur duren voordat je website live staat.