Een website delen met meerdere gebruikers

Publicatiedatum: 25 mei 2023

Een website kan gedeeld worden met een klant door deze te koppelen aan één of meerdere klantaccounts. Het is tevens mogelijk om een website te laten beheren door meerdere externe gebruikers.

Stap 1: Ga naar de website waarvan je de toegang wilt delen.

Stap 2: Klik op tabblad "toegang".

Stap 3: Klik op "Toegang toevoegen".
Indien een gebruiker nog geen account heeft in Mach3Blocks, dan dien je deze eerst aan te maken binnen een bestaand of nieuw klantaccount.

Per gebruiker kan ingesteld worden welke rol en eventueel aanvullend welke rechten deze heeft. Dit kan bij het aanmaken van de toegang voor een gebruiker  bepaald worden.