Logo instellen

Publicatiedatum: 12 oktober 2023

Het logo dat getoond wordt in de private label versie van de app kan worden bepaald door de private label eigenaar. Deze kan in zijn account voor de private label twee logo's instellen. Eén licht logo en één donker logo. Een app kan worden weergegeven in lichte en donkere modus. In de donkere modus wordt het lichte logo getoond en in de donkere modus van de app wordt het lichte logo getoond.

Hieronder volgt de uitleg hoe je deze logo's kunt instellen.

Stap 1: Klik rechtsbovenaan in Mach3Blocks op je naam en vervolgens op "account".

Stap 2: Klik vervolgens rechts boven de gebruikers op de "account bewerken" knop.

Stap 3:
Upload jouw lichte logo in veld "Logo (licht)".

Stap 4: Upload jouw donkere logo in veld "Logo (donker)".

J