Domeinen en e-mail

Publicatiedatum: 21 augustus 2023

We geloven in het doen waar je goed in bent. Dat betekent dat we onze focus hebben op het bouwen van webbased Platforms en software. Aanvullende diensten zoals e-mail en domeinregistratie kunnen bij externe partijen worden afgenomen. Vaak hebben klanten al hun eigen provider voor domeinen en e-mail. Middels DNS kan de domeinnaam gekoppeld worden aan de Mach3Blocks website.

Indien je een domeinnaam hebt ondergebracht bij een andere hostingpartij is het ook mogelijk om daar de DNS aan te laten passen