Domeinnaam wijzigen

Om je domeinnaam te wijzigen volg je de volgende stappen:

Wil je het domein van je website wijzigen, volg dan de volgende stappen:

1. Log in bij Mach3Blocks en ga naar de desbetreffende website toe.
  2. Ga naar het tabblad Pakket
  3. Klik op de knop DOMEINNAAM WIJZGEN
  4. Vul je nieuwe domeinnaam in en klik op DOMEINNAAM WIJZIGEN

Na wijziging:

• dien je opnieuw te publiceren;
  • dien je voor middernacht de DNS opnieuw in te stellen in je nieuwe domeinnaam;
  • dien je het beveiligingscertificaat opnieuw te installeren;
  • zal de website na middernacht niet meer onder de oude domeinnaam staan.