Hosting verlopen

Mach3Blocks websites hebben een looptijd van een maand of een jaar. Voor het einde van de looptijd ontvangt de beheerder notificaties per e-mail dat de website gaat verlopen op datum x. Verlengt de beheerder de website niet op tijd dan verloopt de hosting en gaat de website offline.

Verlopen hosting opnieuw activeren
Wanneer de hosting van een website verlopen is dan kun je de website weer online zetten door opnieuw op publiceren te klikken. Je doorloopt dan het betaalproces en na afronden staat de site dan weer online. Als het goed is dan staat de DNS van de website nog goed dus is de website direct online.