Hosting verplaatsen

Om je hostingpakket te gebruiken om een andere site online te zetten volg je de volgende stappen:

1. Log in bij Mach3Blocks en ga naar de desbetreffende website toe.
  2. Ga naar het tabblad Pakket.
  3. Klik op de knop HOSTING VERPLAATSEN.
  4. Kies de site waar je het pakket naartoe wilt verplaatsen en klik op HOSTING VERPLAATSEN.

Hou rekening met het volgende, wanneer je de hosting verplaatst naar een andere website:

• Is het niet meer mogelijk om deze website te publiceren;
  • Blijft deze website online totdat de andere website is gepubliceerd;
  • Krijgt de andere website dezelfde domeinnaam als deze website.
    Deze domeinnaam kun je achteraf natuurlijk gewoon wijzigen, voor instructies klik hier.

Je kunt hostingpakketten alleen verplaatsen naar websites die nog geen hostingpakket hebben.