Klantaccount en gebruikers aanmaken

Publicatiedatum: 10 december 2022

Voor partners die websites maken voor andere organisaties is er de mogelijkheid om websites te delen met deze organisasties en daarbij rechten te geven op bepaalde delen van het beheer.

Klantaccounts

Met klantaccounts kunnen websites gedeeld worden met andere bedrijven die daardoor een gedeelte van het beheer van een site kunnen uitvoeren. Een klantaccount kan meedere gebruikers bevatten en iedere gebruiken heeft een eigen rol en bijhorende rechten.

Klantaccounts zijn voorbehouden aan Mach3Blocks partners. Vraag deze functie aan bij de supportafdeling. Nadat klantaccounts aangezet zijn kunnen onderstaande gevolgd worden.

Stap 1: Klik in het menu op "klantaccounts".

Stap 2: Maak een klantaccount aan.

Stap 3: Klik na opslaan het desbetreffende klantaccount aan en voeg een gebruiker toe onder het klantaccount.

Selecteer een rol en voeg eventueel extra rechten toe. Wanneer een klant beheerder is dan kan deze alle functies uitvoeren, waaronder betalen.