Website overdragen

Wanneer je een website wilt verplaatsen naar een ander account dan is dat mogelijk. Achter iedere website staat hiervoor een knop waarmee je dit in een paar kliks regelt. Onderstaande video toont waar je de overdracht kunt regelen.

Het is van belang dat degene naar wie je overdraagt al een account heeft en het bijhorende account ID en e-mailadres doorgeeft. Bij de overdracht heb je deze gegevens nodig.

Video: Website overdragen

Video: Account ID opzoeken