Ondersteuning van browsers

Mach3Blocks is gemaakt voor het bouwen van professionele websites. Dit betekent dat we nieuwe functies toepassen welke worden ondersteund door de gangbare browsers. Onder gangbare browsers verstaan we browsers welke in 95% van de gevallen gebruikt worden. Dit zijn tevens browsers die zichzelf automatisch updaten naar de nieuwste versie. Internet Explorer 11 wordt om deze reden niet meer ondersteund.

Mach3Blocks ondersteunt de volgende browsers:

• Chrome (laatste versie)
  • Firefox (laatste versie)
  • Edge (laatste versie)
  • Safari (laatste versie)
  • Opera (laatste versie)