Private label instellen

Publicatiedatum: 11 december 2022

Ben je partner van Mach3Blocks dan kun je jouw account instellen met je eigen logo en onder eigen domeinnaam. Het systeem is daarmee benaderbaar onder jouw eigen URL. Aan deze omgeving zitten extra kosten. Vraag bij de supportafdeling naar de mogelijkheden. De private label omgeving is alleen beschikbaar voor partners.

Private label instellen

Het instellen van de private label kun je voor het grootste deel zelf doen. Hieronder worden de verschillende stappen beschreven.

Stap 1: Klik rechtsbovenaan het scherm op "account".

Stap 2: Klik vervolgens op "account bewerken".

Stap 3: Klik op tabblad "private label".

Donker of licht logo
Je kunt zelf kiezen of je een donker of licht logo upload. Upload je een licht logo dan wordt deze getoond op een donkere achtergrond. Een donker logo wordt getoond op een witte achtergrond.

Google Maps API key
Om gebruik te kunnen maken van Google Maps dien je een Google Maps API key aan te vragen bij Google. Voer de key in bij de private label instellingen.

Stap 4: Neem contact op met support.
De private label omgeving wordt pas actief nadat deze geactiveerd is door onze supportafdeling. We controleren daarbij uiteraard eerst of de aanvrager een partner is.

SSL
De private label functie is enkel beschikbaar voor partners. Tijdens het activatie proces wordt ook het SSL certificaat geïnstalleerd.