Cache legen

Het kan zijn dat je de wijziging op je website na het publiceren niet direct ziet. Je browser heeft de 'oude' bestanden dan nog opgeslagen staan in de 'cache', hier worden de tijdelijke internet bestanden mee bedoeld.
Je browser doet dit om zo de website sneller te kunnen laden.

Deze tijdelijke internet bestanden worden vanzelf door je browser ververst, maar het is ook mogelijk om dit zelf te doen. Op onderstaande website kun je per browser zien hoe je dit doet:
https://www.browserchecker.nl/cache-bestanden-verwijderen