DNS meldingen

Melding: A record
Met een A record kun je een domein laten verwijzen naar een ipv4 ip-adres. Het ip-adres welke je nodig hebt kun je zien in het veld 'vereiste waarde'. Dit kan per website anders zijn.

Oplossing: zorg ervoor dat het ip-adres exact hetzelfde is zoals bij de 'vereiste waarde' van je website terug te zien is.

Melding: CNAME
Met een CNAME maak je een verwijzing naar een A record.
Het voordeel van een CNAME is dat er maar 1 record aangepast hoeft te worden bij een wijziging in het IP-adres.

Oplosing: zorg ervoor dat het subdomein en de waarde exact hetzelfde is zoals bij de 'vereiste waarde' van je website terug te zien is.

Melding: AAAA record
Met een AAAA record kun je een domein laten verwijzen naar een ipv6 ip-adres. Op dit moment ondersteund de Mach3Blocks server geen ipv6 ip-adressen.

Oplossing: verwijder dit record uit je DNS instellingen.

Melding: CAA record
Uitleg: met een CAA record geef je aan welke SSL certificaten uitgegeven mogen worden op je domeinnaam.
Mach3Blocks maakt gebruik van Let's Encrypt certificaten.
Wanneer er een CAA record staat met een verkeerde waarde, kan Mach3Blocks het SSL certificaat niet installeren.

Oplossing: verwijder de aanwezig CAA record(s) OF vul de vereiste waarde in: "0 issue "letsencrypt.org"