SSL certificaat

Iedere gepubliceerde Mach3Blocks website krijgt automatisch een SSL certificaat. Het installeren van het certificaat vindt geheel automatisch plaatst nadat de DNS van de website ingesteld is. Er kan 24 uur overheen gaan voordat het SSL certificaat geinstalleerd is na het instellen van de DNS.

Mach3Blocks maakt gebruik van Let's Encrypt Certificaten welke ieder kwartaal automatisch worden vernieuwd.