Een vorm toepassen op blokken

Publicatiedatum: 29 november 2023

In deze tutorial wordt uitgelegd hoe je een vorm toepast op een blok.

Stap 1: Selecteer het gewenste blok in de editor.

Stap 2:
Selecteer tabblad "Vorm" aan de rechterzijde van het scherm.
Je vindt dit tabblad onder onderdeel "Opmaak".

Stap 3:
Selecteer de locatie van de vorm (boven, onder, links, rechts).

Stap 4: Selecteer de gewenste vorm.
In het overzicht met vormen waaruit je kunt kiezen zullen de vormen getoond worden welke zijn aangemerkt voor de door jou geselecteerde zijde (boven, onder, links, rechts).

Je kan ook een eigen vorm uploaden. Dit moet een SVG bestand zijn.