Blokken verbergen per device

Blokken kunnen in Mach3Blocks worden verborgen per device. Dit is handig als je een compleet andere layout wil voor specifieke devices. Zo kun je een ander blok tonen voor de smartphone (welke een verticale orientatie heeft) dan voor de desktop (welke een horizontale orientatie heeft).

Stap 1: Selecteer het blok door op het potlood-icoon rechts van het blok te klikken.
Stap 2: Selecteer tabblad "instellingen" in de rechterkolom.
Stap 3: Selecteer achter instelling "verbergen" het device waar het betreffende blok voor verborgen dient te worden.

Selecteer het device op welke het blok verborgen dient te worden.

Het resultaat bekijken
Het resultaat kun je per device bekijken door op de device-switch bovenaan de editor te klikken. Selecteer het device dat je wil bekijken om aanpassingen aan de specifieke deviceblokken te doen.