Tekst opmaken

Er zijn twee manieren om tekst op te maken in Mach3Blocks.

1. De gehele tekst opmaken
  2. Een gedeelte van de tekst opmaken

Optie 1: De gehele tekst opmaken
De technisch beste manier op tekst op te maken is door gebruik te maken van de functies in de opmaakbalk rechts. Wanneer van deze functies gebruik wordt gemaakt dan kan het systeem de beste CSS genereren. De opmaak wordt in dat geval in een aparte css file opgeslagen in plaats van binnen de tekst.

Video: Tekst opmaken met opmaakfuncties

Optie 2: Een gedeelte van de tekst opmaken
Het is ook mogelijk om een deel van de tekst te selecteren en deze vervolgens op te maken. Dit kan door gebruik te maken van de editorbalk welke boven de tekst wordt getoond wanneer je er op klikt als beheerder.

Video: Gedeelte van tekst opmaken