Slider instellingen

Een slider heeft verschillende instellingen die je kunt gebruiken om deze naar jouw wens in te richten.

Instelling: Slide effect
De overgangen tussen de verschillende slides worden middels een fade-out effect uitgevoerd. Wanneer je het slide-effect aanvinkt dan zullen de overgangen plaatsvinden middels een slide/schuif effect.

Instelling: Autoplay
Wanneer deze instelling aanstaat dan speelt de slider automatisch af. Niet enkel bij klikken op de rondjes of pijltjes zal de volgende slide getoond worden, maar ook automatisch op basis van de wisseltijd.

Instelling: Wisseltijd
De wisseltijd bepaalt hoe snel de slides elkaar afwisselen wanner gekozen is voor "autoplay".

Video: Slider instellingen