In hoogte uitvullen

Een blok heeft standaard een minimale hoogte in pixels. Wanneer er meer content in een blok staat dan qua hoogte past dan zal het blok in veel gevallen automatisch hoger worden. Soms wil je dat een blok de hoogte aanneemt van de pagina.

Met de instelling "hoogte uitvullen" kun je een blok de ruimte die over is op het scherm in de hoogte laten opvullen. Wanneer er een ander blok boven het uit te vullen blok staat dan vult het "hoogte uitvullen" blok de resterende ruimte op het scherm.

Video: Blok in hoogte uitvullen