Mobielmenutype wijzigen

Er zijn diverse uitvoeringen mogelijk van het mobielemenu. In deze tutorial wordt uitgelegd hoe je dit type wijzigt.

Stap 1: Switch naar de modus "telefoon staand"
Bovenaan de editor in het midden wordt de deviceswitch getoond. Klik op icoon dat het meest rechts in de balk staat: "telefoon staand".

Stap 2: Klik twee keer op het hamburgermenu
Om het mobielemenu te tonen klik je twee keer op het hamburgermenu. Na de eerste keer kun je het icoon aanpassen en klik je vervolgens nog een keer dan kun je het menu aanpassen.

Stap 3: Klik op de achtergrond
Om het mobielmenutype te kunnen wijzigen klik je op de achtergrond van het mobielemenu. In de rechterkolom verschijnt nu een knop met de naam "kolom" erin.

Stap 4: Klik op de knop "kolom"
Er verschijnt nu een uitklapvenster met daarin de structuur van het menu. Eén van de items heeft de naam "hamburgermenu x". Selecteer deze.

Stap 5: Klik op "hamburger menu x"
Er verschijnt nu nieuwe inhoud in de rechterkolom. Klik op de button "element wisselen".

Stap 6: Kies het gewenste mobielmenutype
Er verschijnt een popin met daarin de diverse beschikbare mobielemenutypes. Selecteer het gewenste type. Er zijn vier soorten mobielemenu's waaruit je kan kiezen.

Je kan vervolgens de diverse elementen opmaken door deze aan te klikken in de editor. Het tpye mobielemenu kun je op ieder moment wijzigen.