Hamburgermenu instellen

(beschikbaar vanaf websiteversie 2.8)

Een hamburgermenu is menu dat geopend kan worden door op een icoon te klikken dat bestaat uit drie strepen boven elkaar (waardoor het op een hamburger lijkt). In Mach3Blocks kun je zelf bepalen vanaf welk device het menu in het compacte "hamburger" type wordt getoond. Standaard wordt het hamburgermenu getoond vanaf "telefoon liggend".

Video: Hamburgermenu startpunt instellen

Weergave voor uitklappen
Het hamburgermenu is standaard dichtgeklapt en toont enkel een hamburger-icoon waarmee het menu opengeklapt kan worden. Het is tevens mogelijk om het menu op devices waar voldoende ruimte is in de breedte het normale menu te tonen.

Weergave na uitklappen
Wanneer het hamburgermenu aangeklikt wordt dan toont deze op de desktop zoals hieronder weergegeven.

Op een smartphone zal het menu beeldvullend en rechtop (staand) worden getoond, zoals hieronder weergegeven.