API

Publicatiedatum: 23 maart 2023

Alle formulieren in Mach3Blocks kunnen asynchroon worden doorgestuurd naar een willekeurige externe URL. Middels een POST actie worden de ingevuld waardes naar deze URL gestuurd. Op deze manier op een zeer eenvoudige manier informatie overgedragen worden vanuit Mach3Blocks naar externe systemen.

De URL kan ingevuld worden bij de formulierinstellingen.

De veldnamen kunnen aangepast worden aan de wensen van de externe omgeving. Standaard is de veldnaam alsvolgt opgebouwd: field_{nummer}.