11. Mobielmenu stijlen

Tijdens het bouwen van de website is het belangrijk om regelmatig naar de mobiele modus te switchen. Op die manier kun je snel zien of de site er voor de mobiel ook perfect uitziet. Zo wordt de mobiele versie van het menu vaak vergeten. In onderstaande stappen wordt getoond hoe je het mobiele menu kunt opmaken.

Stap 1: Switch naar de smartphone weergave
Bovenaan de editor in het midden van het scherm staat de deviceswitch. Geheel rechts in de switchbalk staat de knop om naar de smartphone (telefoon staand) te switchen.

Stap 2: Klik twee keer op het hamburgermenu
Na één keer klikken op het hamburgermenu is het mogelijk om het hamburgericoon aan te passen. Klik je vervolgens nog een keer dan wordt het mobielemenu getoond.

Na de tweede keer klikken wordt het mobielemenu getoond zoals hieronder weergegeven.

Stap 3: Verschillende elementen opmaken
Door de verschillende elementen aan te klikken kun je deze in de kolom rechts opmaken. Vergeet het logo niet te wijzigen.