Mediacollectie veld

Publicatiedatum: 22 december 2022

Op de detailpagina van collectie-items kan een mediacollectie geplaatst worden. Een mediacollectie wordt ook wel galerij genoemd. Dit is een verzameling foto's welke in een bepaalde galerij-map in bestandsbeheer zijn geplaatst.

Om gebruik te kunnen maken van een mediacollectie in een collectie dient er een mediacollectieveld aangemaakt te worden. Hieronder wordt uitgelegd hoe dit werkt.

Een mediacollectieveld toevoegen

Stap 1: Ga naar de collectie waar je het veld wilt toevoegen en klik op tabblad "velden".

Stap 2: Klik op de button "veld toevoegen".
Er verschijnt nu een pop-in met de mogelijkheid om de waardes van het veld te kiezen. Kies als type "mediacollectie".