Mediacollectie toevoegen aan de template

Publicatiedatum: 22 december 2022

De collectiedetailpagina's worden opgebouwd door middel van een template. Op deze template kun je verschillende soorten content plaatsen waaronder een mediacollectie/galerij. In onderstaande stappen wordt uitgelegd hoe je een mediacollectie toevoegt aan een template.

Mediacollectie invoegen in template

Stap 1: Ga naar de betreffende collectie waar je de detailtemplate wil instellen.

Stap 2:
Klik op het template icoon.

Stap 3:
Sleep een galerijblok op de pagina.

Stap 4:
Selecteer de galerij en selecteer in de balk rechts bij "collectieveld" het mediacollectieveld dat je eerder hebt aangemaakt. Per item worden nu de foto's uit de gekoppelde mediacollectiemap getoond in de galerij.