Data exporteren

De data welke in collecties is opgeslagen kan geëxporteerd worden naar externe websites of andere Mach3Blocks websites. Deze functie is pas beschikbaar na het publiceren van de website en de DNS is ingesteld.

Wanneer de website gepubliceerd is en de dns is ingesteld dan wordt de export URL getoond in bovenstaande scherm. Deze URL wordt getoond op het moment dat het vinkje "Export" aanstaat. Hiermee voorkom je dat iedereen jouw data kan exporteren als je dat niet wil.

Video: Collectiedata exporteren