Items in het menu tonen

Collectie-items kunnen in het menu getoond worden. Dit is echter niet altijd gewenst dus kan een gebruiker dit zelf instellen. In dit artikel wordt uitgelegd hoe je collectie-items toont in menu's.

Stappenplan:

1. Maak een collectie aan
  2. Selecteer bij de instellingen van de collectie de "bovenliggende pagina"
  3. Selecteer bij de instellingen van de collectie de checkbox "Items in menu"
  4. Sla de collectie op

De collectie-items worden getoond onder de pagina welke je bij "bovenliggende pagina" hebt ingesteld.

Video: Collectie-items tonen in het menu