Data vanuit externe bron weergeven

Collecties kunnen data bevatten welke je invoert in Mach3Blocks. Het is ook mogelijk om collectie data te laten weergeven vanuit een externe bron. Deze data wordt niet geïmporteerd, maar direct realtime getoond vanuit de externe bron.

Zo werkt het:

• Maak een collectie aan
  • Ga naar de instellingen van de collectie.
  • Klik op tabblad "Data".
  • Zorg ervoor dat instelling "export" niet aangevinkt staat. Het is namelijk niet mogelijk om tegelijk data vanuit externe bron te tonen EN te exporteren.
  • Geef de URL op van de externe bron achter instelling "importeren".
  • Onder dit veld staat een link naar een voorbeeldbestand.

Video: Externe data tonen in een collectie