Betrouwbaar

Mach3Blocks websites zijn gebaseerd op de internettechniek van het eerste uur. De websites die je met Mach3Blocks bouwt bestaan enkel uit html, css en slechts een klein beetje javascript. Dus geen vertragende scripts en databases. Wanneer je jouw website publiceert dan genereren wij de perfecte html en css voor je zodat dit niet voor iedere bezoeker opnieuw hoeft te worden gedaan. Dit scheelt tijd, heel veel tijd!

• Betrouwbare technologie
  • Alleen html, css en een beetje javascript
  • Geen database
  • Geen serverside scripts
  • Nette code zoals onze beste programmeur deze zou maken