Kant-en-klare blokken

De snelste manier om websites te bouwen is met kant-en-klare blokken. Mach3Blocks bevat 100-den blokken die je direct kunt gebruiken op jouw websites. De blokken zijn automatisch responsive en kun je naar wens vormgeven.

Responsive
De blokken in Mach3Blocks zijn responsive. Dit betekent dat ze goed worden weergegeven op de diverse devices zoals smartphone, tablet en desktop computer.

Uitbreidbaar

Het werken met blokken heeft als groot voordeel dat pagina's nu en in de toekomst eenvoudig uitgebreid kunnen worden. Worden er nieuwe blokken toegevoegd dan kun je deze toevoegen aan jouw websites.