Robots.txt

Met een robots.txt bestand kun je instructies geven aan zoekmachines. Mach3Blocks maakt automatisch een robots.txt bestand aan voor iedere website. Hierin staat de link naar de automatisch gegenereerde sitemap.xml die voor iedere site wordt gemaakt. Met deze instructie kunnen zoekmachines de website makkelijker indexeren.

Indien gewenst kun je de robots.txt zelf aanpassen. Onderstaande video laat zien waar dit kan.

Video: De robots.txt aanpassen