Zelf coderen

In Mach3Blocks kun je met de juiste toegang zelf coderen. Je hebt dan de mogelijkheid om html, css en javascript van blokken aan te passen. Daarnaast heb je toegang tot de HEAD en BODY van de website. Met code-toegang kun je natuurlijk ook schade aanrichten aan jouw websites dus daarom zetten we deze mogelijkheid alleen op aanvraag aan.

Video: Code van een blok aanpassen

Code-toegang aan laten zetten

Stuur een mail naar support@mach3builders.nl om code-toegang aan te laten zetten. Vermeld daarbij ook met welk e-mailadres je geregistreerd bent in Mach3Blocks.

Gebruikte technieken
Mach3Blocks maakt gebruik van diverse veel toegepaste technieken voor het opbouwen van de html, css, js. Hieronder vind je hiervan een overzicht met link naar uitleg op externe sites.

JQUERY
https://jquery.com/
QUERY wordt gebruikt voor alle javascript onderdelen. Je kan zelf dus ook de JQUERY functies gebruiken.

FLEXBOX
https://css-tricks.com/snippets/css/a-guide-to-flexbox/
Voor de layout van blokken wordt flexbox toegepast.

BOOTSTRAP
https://getbootstrap.com/docs/5.2/getting-started/introduction/
Mach3Blocks gebruikt een eigen versie van het bootstrap grid concept (rows, cols). Let op: Bootstrap wordt dus zeer beperkt toegepast.